Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Backventil - AN fullflödes

Fullflöds backventiler för bränslepumpar, bränslesystem, oljesystem, vevhusventilation mm.

 

SPD AN-kopplingar håller den absolut högste kvalitén som finns på marknaden idag. Alla kopplingar kommer hård eloxerade vilket gör de mycket slitage tåliga mot yttre åverkan. Dessa AN-kopplingar fungerar utmärkt att använda till alla bränslen som bensin metanol etanol diesel. De fungerar likabra att använda i vatten och oljesystem.
Vi lämnar hela 5 års garanti på alla SPD AN-kopplingar.

Filtrera

Produkter


Fullflädes AN backventil

SPD backventiler håller den absolut högsta kvalitén som finns på marknaden idag. Alla backventiler kommer hård eloxerade vilket gör de mycket slitagetåliga mot yttre åverkan och slitage. Dessa backventilerr fungerar utmärkt att använda till luft och bränslen som bensin metanol etanol och diesel. Membran, kula och fjäder är funktionstestat för en så lång livslängd som möjligt för varje applikatian och medie som används.

Speeding AB håller Europas bredaste lager på an-kopplingar och tillbehör. Allt finns på lager för omgående leverans.

SPD an kopplingar används i alla typer av motorsport så som drifting rally rallycross och banracing. Allt från instegsklasser till SM EM och VM nivå använder SPD an-kopplingar och tillbehör.

Även motorcykel och flygplansindustrin har intresserat sig för just SPD produkterna då de inte vill chansa med kvalité och dessutom får de den support de behöver när det gäller.