Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Företaget startades 2009-08-12 av Tobias och Robert. Målsättningen är att kunna erbjuda verkstadsarbeten som service av bilen och reperationer till ett bra pris med bibehållen hög kvalité. Vi utför även bilbyggen med inriktning på motorsport och trimning.

Vi erbjuder ett stort sortiment av motorsportprodukter i vår webshopp. Vi har även tagit fram och fortsätter kontinuerligt att ta fram fler egna produkter inom motorsport som håller den absolut högsta kvalitén som marknaden erbjuder idag och oftast med nya finesser eller inriktningar som tidigare har saknats.


I slutet av 2012 flyttade vi till våra nya lokaler som ligger beläget i Viareds företagspark i utkanten av Borås. Idag har vi en komplett verkstad med kundmottagning. Vi har även ett stort lager med egna produkter samt andra välkända varumärken och reservdelar där vi kan erbjuda mycket snabba leveranser inom hela landet men vi skickar över hela världen.

www.speedingparts.com är den officiella webbplatsen för att göra beställningar utomlands. Vi har även upprättat landsspecifika webbplatser där frakt och betalsätt är förinställda på följande adresser:

Sverige: www.speeding.nu
Norge: www.speeding.no
Finland: www.speeding.fi
Åland: www.speeding.ax
Danmark: www.speedingparts.dk
Storbritanien: www.speedingparts.co.uk
Tyskland: www.speedingparts.de


Speeding AB innehar F-skattsedel och är registrerade för moms

 

/Tobias och Robert

 

/Borås tidning på besök inför Elmia mässan 2012

/Elmia mässan 2012

Elmiamässan 2015

/Elmia mässan 2015

/Elmia mässan 2015

/Elmia mässan 2016

/Elmia mässan 2016

/Elmia mässan 2017

/Elmia mässan 2017

/Elmia mässan 2018

/Elmia mässan 2018

/Elmia mässan 2018