Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

 

 

 

Andersson Steel Speed i Sverige!

Speeding lagerför ASS produkter för snabb leverans på den Svenska marknaden. Tillgänglighet från Speeding lager för snabb leverans.

ASS är ett företag som utvecklar och tillverkar customdelar för gatbilar där motor och växellådsfästen är de största områden för att kunna göra motorswap / byte. Ska man med tre ord beskriva företaget så blir det hängivenhet, kvalité och finish!

 
 

ASS - Motor och växellådsfästen

ASS motor och växellådsfästen finns i många varianter och underlättar motorbyten enormt. En produkt som blivit "standard" vid motorbyten.

Finns till många populära kaross och motorkombinationer. Nu är det smidigare än någonsin att göra ett så kallat motorswap.

-Utvecklad och tillverkad av Andersson Steel&Speed

 
 

ASS - Bromsoksadaptrar

Med bromsoksadaptrar så kan du montera större bromsok med mer bromskraft än original. Används ihop med beprövade bromsok och bromsskivor.

Finns till många populära karosser och bromsok.

-Utvecklad och tillverkad av Andersson Steel&Speed

 
 

ASS - AC-Delete

Med detta fäste, inkl. löphjul och alla tillhörande skruv som medföljer så kan du ta bort AC-aggregatet på din vitmotor. Samma längd på rem kan användas!

AC-delete fäste för Volvo´s 5- och 6-cylinder vitmotor mellan -99 och -09.

-Utvecklad och tillverkad av Andersson Steel&Speed

 
 

Har du frågor så hör av dig

Har du minsta frågetecken om dessa produkter eller tillbehör så kontakta oss på 033-281900 eller på info@speeding.nu eller genom formuläret nedan så vi kommer i kontakt med varandra.

Mvh Speeding