Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

BigPack BMW M3 E90/E92 DKG DCT

DO88


do88 presenterar nu stolt en kraftigt förbättrad serie med kylare för BMW M3 E90! Detta är den ultimata serien för dig som vill ha alla våra kylare i din M3:a! För mer information, se respektive produktbeskrivning nedan: - M3 motoroljekylare!- M3 DKG- / DCT-oljekylare!- M3 styrservokylare!- M3 vattenkylare!BMW M3 har sen den första E30:n kom hänfört bilentusiaster världen över och serie E90, som nu funnits med några år, är inget undantag. Av många utsedd till den perfekta kombinationen av användarvänlighet och prestanda. En riktig sportbil, med plats för passagerare.

I lager

2-4 dagar

€ 2,794.78
{{ price }}

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension
Artikelnr: DO-BIG-M3-DCT
do88 presenterar nu stolt en kraftigt förbättrad serie med kylare för BMW M3 E90!

Detta är den ultimata serien för dig som vill ha alla våra kylare i din M3:a! För mer information, se respektive produktbeskrivning nedan:

- M3 motoroljekylare!
- M3 DKG- / DCT-oljekylare!
- M3 styrservokylare!
- M3 vattenkylare!

BMW M3 har sen den första E30:n kom hänfört bilentusiaster världen över och serie E90, som nu funnits med några år, är inget undantag. Av många utsedd till den perfekta kombinationen av användarvänlighet och prestanda. En riktig sportbil, med plats för passagerare. Med sitt välavstämda chassi, sin robusta konstruktion och varvvilliga V8 är den ett nästintil fulländat råämne till banracer, men bara nästan. Skenande vatten- och oljetemperatur har upplevts som ett av få problem med dessa. do88 har analyserat orsakerna bakom detta och kommit fram med en hållbar lösning.

Vi råder bot på dina bekymmer. Detta är produkten för föraren som använder bilen utöver det vanliga! Lämpar sig bra till banracing, långlopp, track days eller för hårt gatanvändande där särskilda krav ställs på uthållighet utan kompromisser.

Detta är en av de produkter i do88:s historia som tagit längst utvecklingstid i anspråk, vilket märks tydligt på passform, finish och prestanda. Detta är den ultimata lösningen för dig som ledsnat på problemen med överhettade motorer. Med detta big pack kan bilen användas på det sätt den är avsedd för!

Passar:BMW M3 E90 / E92 / E93
Årsmodeller: 2007-2013
Motor: S65B40 , S65B44

----------------
Guider & Info

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.