Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

BMW F8X M2C M3 M4 Tryckrör, Turbo-Intercooler

DO88


do88 turbo till intercooler prestandatryckrör designade för drop-in passform i din BMW M2C / M3 / M4 F8XS55 motorn som sitter i BMW M2C / M3 / M4 F8X har dubbelturbo med plasttryckrör mellan dess två turboaggregat och intercoolern. Dessa rör är en svag länk på en trimmad bil och i vissa fall även på en originalbil då det händer att de spricker eller i värsta fall helt går av vid turboanslutningarna. Vi ville med våra prestandatryckrör erbjuda en lösning för detta problem och självklart ville vi samtidigt minska restriktionerna genom att förbättra luftflödet!För att få en exakt 3D-modell av det tillgängliga utrymmet för att designa våra tryckrör i gjorde vi en detaljerad 3D-skanning av motorutrymmet i vår egen BMW M3 Competition.

I lager

2-4 dagar

€ 359.30
{{ price }}

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension
Artikelnr: DO-TR-240-SS

do88 turbo till intercooler prestandatryckrör designade för drop-in passform i din BMW M2C / M3 / M4 F8X

S55 motorn som sitter i BMW M2C / M3 / M4 F8X har dubbelturbo med plasttryckrör mellan dess två turboaggregat och intercoolern. Dessa rör är en svag länk på en trimmad bil och i vissa fall även på en originalbil då det händer att de spricker eller i värsta fall helt går av vid turboanslutningarna.

Vi ville med våra prestandatryckrör erbjuda en lösning för detta problem och självklart ville vi samtidigt minska restriktionerna genom att förbättra luftflödet!

För att få en exakt 3D-modell av det tillgängliga utrymmet för att designa våra tryckrör i gjorde vi en detaljerad 3D-skanning av motorutrymmet i vår egen BMW M3 Competition. Denna 3D-skanning gjorde det möjligt för oss att designa nya 2,25”; (57mm) tryckrör med så få och så mjuka böjar som möjligt.
Det är en utmaning att få in 2,25”; (57mm) tryckrör då det är ont om plats mellan ventilkåpan och motorkåpan. Många andra eftermarknadstryckrör gör att motorkåpans gummifästen inte sätter sig som de ska. Vi har löst detta genom vår design på rören samt att vi skickar med längre fästen i originalutförande för motorkåpan.
Vi har valt att inte förbereda dessa rör med anslutningar för metanolinsprutning då det är bättre att ha detta efter intercoolern. Vårt rör mellan intercooler och spjällhus (J-pipe) har två anslutningar för metanolinsprutning.

Vår slutgiltiga produkt är tillverkad helt i aluminium av dornbockade rör samt CNC bearbetade turboflänsar. Vi inkluderar även två tåliga silikonslangar som ansluter våra tryckrör mot intercoolerns anslutningar. För en snygg diskret look skickar vi med mattsvarta slangklämmor.

Viktiga fördelar med do88 prestandatryckrör

- Förbättrad driftsäkerhet!
- Upp till 4% bättre luftflöde!
- Kommer med mattsvarta silikonslangar!
- Passar med motorkåpan.

Passar:

BMW M2 Competition
Årsmodeller: 2019-2020
Modell: F87

BMW M3 / M3 Competition
Årsmodeller: 2015-2018
Modell: F80

BMW M4 / M4 Competition / M4 GTS / M4 CS
Årsmodeller: 2015-2020
Modell: F82 F83


Originalreferens:

11617846245, 11617846246, 11617848447

Detta diagram visar luftflöde vid olika tryckfall för do88 tryckrör jämfört med original tryckrör:

----------------
Guider & Info

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.