Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

BMW M3 E90 E92 Vattenkylare Aluminium

DO88


do88 presenterar stolt denna egenutvecklade prestandakylare för BMW M3 E90Tunga fördelar med do88:s kylare kontra original:- 14% större cellpaketsvolym, 11193 cm3 vs 9795 cm3- 8% lägre temperatur efter kylaren vid samma testförhållanden: 73 °C vs. 79 °C! Se diagram längre ner!- Passar direkt i angivna bilmodeller!- Drop-in montering, inga modifieringar är nödvändiga, passar tillsammans med AC-kondensorn. - Högeffektivt cellpaket med 6,3mm höga kylceller av "multi-louvered-design".

I lager

2-4 dagar

€ 568.83
{{ price }}

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension
Artikelnr: DO-WC-190

do88 presenterar stolt denna egenutvecklade prestandakylare för BMW M3 E90

Tunga fördelar med do88:s kylare kontra original:
- 14% större cellpaketsvolym, 11193 cm3 vs 9795 cm3
- 8% lägre temperatur efter kylaren vid samma testförhållanden: 73 °C vs. 79 °C! Se diagram längre ner!
- Passar direkt i angivna bilmodeller!
- Drop-in montering, inga modifieringar är nödvändiga, passar tillsammans med AC-kondensorn.
- Högeffektivt cellpaket med 6,3mm höga kylceller av "multi-louvered-design".
- 2 raders cellpaket (dual core-design).
- CNC-bearbetade snabbkopplingar för slanganslutningarna.
- CNC-bearbetade fästen för kylarupphägning samt fläktkåpa.BMW M3 har sen den första E30:n kom hänfört bilentusiaster världen över och serie E90, som nu funnits med några år, är inget undantag. Av många utsedd till den perfekta kombinationen av användarvänlighet och prestanda. En riktig sportbil, med plats för passagerare. Med sitt välavstämda chassi, sin robusta konstruktion och mustiga V8 är den ett nästintil fulländat råämne till banracer, men bara nästan. Skenande vätsketemperatur har upplevts som ett av få problem med dessa. do88 har analyserat orsakerna bakom detta och kommit fram med en hållbar lösning. Vi råder bot på dina bekymmer!

Denna vattenkylare är konstruerad för bästa kylförmåga under krävande förhållanden. Tillverkad helt i aluminium med helsömmade svetsar garanterar den hållbarhet och uthållighet när det verkligen krävs. Den utökade cellpaketsvolymen förbättrar kylningsförmågan och sänker vätsketemperaturen. Eftersom att detta är en do88-prestandaprodukt, har vi självklart utfört grundliga tester i utvecklingsfasen för att nå bästa prestanda. Inga kompromisser har gjorts. Denna kylare är utrymmesoptimerad så långt det bara är möjligt för montering på ursprunglig plats. Ett givet val för den inspirerade entusiasten eller för banracingföraren som kräver tillförlitlighet som man kallt kan räkna med. Vi är trygga i att säga att denna kylare är M3:an värdig. Inga mer skjutna plastgavlar, välj do88 redan idag!

För monteringsanvisning Klicka här!

Passar: BMW M3 E90 / E92 / E93
Årsmodeller: 2007-2013
Motor: S65B40 , S65B44

Originalreferens:

17112283468


----------------
Guider & Info

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.