Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Tilaukset
Kun tilaat meiltä, ​​sinun on oltava yli 18-vuotias tai sinulla on maalivahdin hyväksyntä. Halutessasi tilata puhelimitse ja postitse, kun on kyse mittatilaustuotteista, jotka on tarkoitus rakentaa suoraan paikalle tai vastaavalle. Kuvat voivat joskus olla otoskuvia ja niillä ei ole oikeita mittasuhteita. Tilaus tehdään toisella nimellä ilman poliisin suostumusta.

Kysymykset lähetetään osoitteeseen info@speeding.nu


Hintoja
Kaikki hinnat sisältävät ruotsalaisen arvonlisäveron (25%).
Emme ole vastuussa mistään kirjoitusvirheistä hintoihin tai tuotetietoihin.


Toimitusehdot ja toimitustavat
Varastoituja tavaroita käsitellään samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä ja lähetetään postitse tai busgo. Tämä kestää yleensä 1-7 päivää. Tietyt tavarat perustuvat tilaukseen ja siten niillä on pidempi toimitusaika kuin varastoiduilla tavaroilla.


Kuljetusvaurioita
Tarkista välittömästi toimituksen vastaanottamisen jälkeen, ettei esineitä ole puuttunut tai vahingoittunut. Jos näin on, lähetä ilmoitus sähköpostitse viimeistään viikon kuluttua pakkauksen hakemisesta. Kuljetuksen aikana tapahtunut vahinko ilmoitetaan suoraan asiamiehelle, joka on luovuttanut tavarat.

Väärästä toimituksesta
Haluamme, että ilmoitat meille mahdollisimman pian, jos olemme toimittaneet vahingossa virheellisen tuotteen tai väärän tavaraerän, jotta voimme korjata virheen. Tämä on helpointa tehdä sähköpostitse info@speeding.nu

 

Ratkaisemattomat paketit
Jos et lunasta pakettia, sinun on veloitettava palautuksesta ja hallinnollisesta maksusta 99kr

 

Valitukset
Kuluttajamyynnin mukaan yksityishenkilöillä on kolmen (3) vuoden takuu tuotteen takuuaikasta riippumatta. Valitukset on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, että vika havaitaan. Se on valitus takuuajan jälkeen, ostaja on todistettava väärän miehen esineitä jo läsnä toimituksen. Älä unohda tallentaa kuitti. Kuitti on tarpeen korjausta tai muuta toimenpidettä varten.

Takeita
Sovellamme tuotteitamme 12 kuukauden takuun. Kilpailu ja trimatuotteet eivät ole takuita. Tuotteidemme käytön tai kokoonpanon aiheuttamat vahingot eivät ole taattuja. Tallenna aina kuitti aina, koska se on aina näytettävä, jotta takuu voimassa.

 

Palautusoikeus
Yksilönä, olet alle etämyynnistä, joka tuli voimaan 2000-06-01, oikeus peruuttaa ostoksen 14 vuorokauden kuluessa, mutta vähintään 7 työpäivän kuluessa. Nostopyynnön alle etämyynnistä täyttää meille pyydetyt tiedot sopivassa muodossa (tuotto pyynnöstä), että lähetämme sinulle, kun olet ottanut yhteyttä meihin. Etäsopimusoikeus on asiakkaan kustannuksella, sillä etäsopimusoikeus ei anna asiakkaalle mahdollisuutta vaatia korvausta kuljetuksesta tai muista suoritetuista palveluista. Tavarat on palautettava pakattuina eikä sitoumuksina. Jos tavara tilasit ei voida käyttää näin ollen tarkoitettu esimerkiksi yhteensopimattomuuden tai tapauksissa, joissa poistaminen on katsotaan nykykäytännön hyväksytty vielä joissakin tapauksissa kaupankäynnissä. Tällöin ostaja vastaa kaikista aiheutuneista kustannuksista, yleensä toimituksesta. Tällaisissa tapauksissa 25% hyödykkeen arvosta sisältyy kattamaan palautuksen käsittelykustannukset. Yksittäisille asiakkaille erityisesti suunniteltuja tuotteita ei palauteta. Ruotsin ulkopuolelle lähetettyjen tavaroiden osalta ei ole peruuttamisoikeutta.

Palautuksen jälkeen rahat palautetaan normaaleissa tapauksissa 7 työpäivän kuluessa. Varmista, että lähetät tilausnumeron, nimen ja yhteystietojesi avulla takaisinmaksusi entistä nopeammin!


Hakemus
Osa tuotteistamme on tarkoitettu kilpailulle ja julkisen liikenteen hyväksynnälle. Kiistämme kaikenlaista vuototapauksissa ajoneuvoon, henkilö, tai asennuksen yhteydessä tai käytön, sekä mahdolliset kielteiset vaikutukset ajoneuvojen turvallisuutta, ajettavuutta ja takuun piiriin. Jos olet epävarma, älä epäröi kysyä meiltä.

 

Asennus
Voimme auttaa sinua kokoamaan kaikki myymämme osat verkkosivuilla. Kun trimmataan autoa tai muita moottorin, rungon, jarrujen, pyörien ripustuksen, käyttöjohdon jne. Suuria muutoksia, ei takuuta ole. Muissa kokoonpano- ja korjaustöissä tarvitaan 1-3 vuoden takuu.

 

Muut
Mikäli sota, luonnonkatastrofit, lakot, hallitusten päätöksiin, toimittamatta jättämistä toimittajilta, kallis tapahtuma, ja vastaavia tapahtumia meidän hallinnassamme, joka ei ole kohtuudella ennakoitavissa, ja vaikuttaa sopimuksia ja sitoumuksia meidän puoleltamme, mikä tarkoittaa sitä, että emme voivat pitää sopimuksen / sitoumuksen, ovat perustelut vapautuksemme velvollisuutemme täyttää mainittu sopimus.